Mavi-kırmızılı kulüp tesislerinde yapılan imza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Ali Göztepe "3 sezondur formamızı başarı ile giyen, bu sezonda 4.sezonunu Yenicespor da geçirecek olan Furkan ile sözleşme yeniledik. Takıma olan katkısının süreceğine inanıyoruz. Anlaşma her iki taraf için hayırlı olsun. Yenicespor olarak tesislerimizde yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenmanlar devam ediyor" dedi.

İmza sonrası tecrübeli orta saha oyuncusu Furkan Güzelvardar açıklamalarda bulundu 'Üç sezondur Yenicespor formasını giyiyorum. Takım da bana kaptanlık yapmak nasip oldu. Bu sene hedeflimize ulaşmak için sahada var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Play-Off grubunda şansız bir şekilde kaçırdık. Sakatlıksız, kazasız bir sezon geçirmek dileğiyle. İnegöl halkına şampiyonluk yaşatmak bu seneye nasip olur inşalla” dedi.

Furkan futbola 2006 yılında 13 Yaşında Bursa Boscsporda başladı. Daha sonra Bursasporda Amatör olarak oynadı, oradan İnegöl Gençlergücüne transfer ordu. 2014 yılında Profesyonel oyuncu olarak Anadolu Üsküdarspor da bir sezon forma giydi. 2014 yılında yeniden amatöre dönerek Yenicespor’a transfer oldu. 3 sezondur Yenicespor formasını başarı ile giyiyor.

Editör: Haber Merkezi