Bursaspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir maçı geride bıraktıklarını dile getirdi.

Rakiplerinin sezon başından bu yana hep kontrataklarla oynadığını belirten Koşukavak, bu konuya ciddi hazırlanarak sahaya çıktıklarını vurguladı.

Koşukavak, erken bir gol yediklerini ve bunun zorluğuyla maça devam ettiklerine dikkati çekerek, şöyle konuştu:"Devre arasında oyunu farklı kurguladık. Kolay maç değildi. Bu tip maçları oynamak çok zor. Kazandığımız için çok mutluyum. Geri dönüşler, 10 kişiyle kazanmak, takımdaşlık, birlikte hareket etme açısından iyi kazanım olarak görüyorum. Galibiyetin çok katkı getireceğine inanıyorum. Takım biraz gergindi. 9 puansınız. Ben o psikolojiyi kaldırmaya çalışsam da oyuncularda bunu görüyorum. Oyunun başında da bunu hissettim. Kulübünüz büyük bir kulüp ve bundan dolayı gerginlik oluyor. Topu kanada getiremedik ilk yarıda. Devre arasında bu konuyla ilgilendik. 4 haftalık aradan sonra Burak çok faydalı oldu. Tüm takımı tebrik ediyorum."

Editör: Haber Merkezi