Ünitimsah'ın, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamlara cevaben tepkisi.

"Anadolu futbolunun haksızlıklar karşısında baş eğmeyen bayraktarı olarak 2010 yılında kalplere ve zihinlere kazınan TÜRKIYE LİGİ şampiyonluğumuz öyle olacak ki bir takım çevrelerin hatıralarında acı bir gam olarak yer almaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü ve bekâsının yanında her zaman yer almış ve terörle mücadelede en çok şehit vermiş tescilli tribünümüzün ve canımızdan çok sevdiğimiz Bursaspor'umuzun başarısı biliyoruz ki bazı kişi ve grupların zihinlerinde bir ukde olarak kalmıştır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'e suikast girişiminde bulunmuş ve1916-1918 yılları arasında FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI yapmış Doktor Nazım Bey adlı vatan hainin idam edildiği süreç hafızalarımızdadır.
Bu FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI yapmış hain isimden yola çıkarak 2010 yılında alınlarımızdaki terlerin hakkı sonucu kazandığımız şampiyonluğa, dil uzatabilen mevcut başkana ve camiasına ilk ve son uyarımızdır; BURSASPOR BAŞKADIR, BAŞKALDIRIR !

Bir gün yine boğaz köprülerinde tertemiz şanlı bayrağımızı dalgalandıracağız ve Osmanlı payitahtının ismini, esen rüzgâra binaen kendi başarısızlığını örtmeye çalışan şuurunu kaybetmiş idrak yoksullarına meze etmeyeceğiz. Böyle biline!"

Editör: Haber Merkezi