Bursaspor'un yeni transferlerinden Tunay Torun, kulüp televizyonuna şu açıklamarı yaptı "Öncelikle çok mutluyum. Her şey çok çabuk gelişti. Bana teklif geldiğinde menajerime bu işin hemen bitmesini söyledim. Dün itibariyle geldiğim gibi düz koşuya çıktım. Bazı takım arkadaşlarımla tanıştım.

Bursaspor'a karşı oynadım. Taraftarlarımızdan hep etkilenmiştim. Bu güne kısmet oldu. Başakşehir'de Güzel bir kamp geçirdim. Fenerbahçe maçında oynar mıyım, bilmiyorum. Bu kararı hocamız verecek. Ben elimden geleni yapacağım. İyi bir takım olduğumuza inanıyorum.

Hedefim gol asist ve mücadele etmek. Kulüp ve taraftarlarımız için her şeyimi vermeye hazırım. Daha çok sağ kanatta oynadım ama altyapıda 10 numara pozisyonunda oynadım. Hocamız Samet Aybaba nerede isterse oynarım.

Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Sizin desteklerinize ihtiyacımız var. Arkamızda durun,biz takım olarak elimizden geleni yapacağız. Öncelikle Bursaspor'da iyi bir performans sergileyip ardından milli takıma gitmek istiyorum. Her maçta yüzde yüzümü vermek istiyorum."dedi.

Editör: Haber Merkezi