Bursaspor'da uzun süredir geleceği merak edilen Tomas Necid'in transferi bu hafta netleşebilir. Başkan Ali Ay'ın Avusturya kampı sırasında 'Takımdan ayrılacak' dediği Çek forvet için, Championship'ten bir ekibin yeşil beyazlı kulübün kapısını çaldığı belirtildi. İngiliz temsilcisinin birkaç gün içersinde resmen teklifini ileteceği ve rakamın da 2,5 milyon Euro olacağı bildirildi.

Gitmek istiyor
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da Tomas Necid'in gönderilmesi sıcak bakarken, tecrübeli golcünün de İngiltere'ye gitmek istediği belirtildi. Bursaspor'un geçen sezon başı bonservissiz olarak kadrosuna kattığı ancak 1 milyon Euro imza parası ödediği Necid, yeşil beyazlı formayla lig ve Ziraat Türkiye Kupası dahil 33 maça çıktı ve 16 gol attı.

Zorla "Kal diyemeyiz
Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu ise Necid'le ilgili gelişmeleri doğruladı. Deneyimli oyuncuyla ilgili uzun süredir bir takım görüşmeler yaptıklarını ifade eden Ademoğlu 'Tomas Necid aslında iyi bir santrfor ama eğer gitmek isterse zorla 'kal' demeyiz. Futbolcunun kafasının Bursaspor'da olması lazım. Aksi halde başarılı olamaz' dedi.

Editör: Haber Merkezi