TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş ile kulübümüz arasındaki isim sponsorluğu konusundaki görüşmeler mutlu sonla noktalandı. Bursasporun maçlarını oynadığı Timsah Arena'da Kuzey Tribünü'nün kapıları, bundan böyle 3 yıl boyunca toplamda 900 bin dolarlık bedel karşılığında 'TOFAŞ Tribünü' olarak taraftarlarımıza açılacak.

İsim sponsorluğu ile ilgili sözleşmenin imzalanmasından sonra açıklama yapan TOFAŞ CEO'su Cengiz Eroldu, “Şehrimizin takımını destekleyecek önemli bir sponsorluğa imza attığımız için mutluyuz. TOFAŞ Tribünü'nün Bursaspor'a uğur getirmesini ve Bursaspor'un da başarılarıyla Bursa halkını gururlandırmasını diliyoruz” diye konuştu.

Başkan Ali Ay da, Kuzey Tribünü'ne ismini veren TOFAŞ'ın desteğine teşekkür ederek şunları söyledi: “Bursa'nın en önemli markası kuşkusuz Bursaspor'dur. Bursa'nın ve Bursa'dan dünyaya açılan bütün firma ve markaların kulübümüzle işbirliği içinde olduklarını görmek, bu şehrin insanına ve taraftarımıza gurur verir.

TOFAŞ'ın Bursaspor'a isim sponsoru olması önemli bir işarettir ve kısa sürede stadın ismini, tribünlerini ve localarını Bursa markalarıyla buluşturacağımıza inanıyorum.”
Editör: Haber Merkezi