Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Brezilyalı Titi, kulüp dergisine açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Paul Le Guen'den övgüyle bahseden Titi 'Beni buraya getiren sebeplerden biri de kendisiyle çalışabilmekti. Dünyaca tanınan bir insan. Aynı zamanda da kariyerinde sürekli başarılar, zaferler olan biri.

Burada da aynı şeyleri yapacağına inanıyorum. Bir şeyler kazanacağına, şampiyon yapabileceğine inanıyorum. Şu ana kadar muhteşem bir deneyim oldu ve benim için onunla çalışmak her gün yeni bir şeyler öğrenebildiğim bir süreç' dedi.

Yardımcı olmaya çalışıyorum

Savunmadaki partnerleri Ertuğrul Ersoy ve Ekong için de konuşan Titi 'Onlar muhteşem insanlar. Her zaman saha dışında da birbirimizi kollamaya çalışıyoruz. Saha içinde bazı şeylerin gerçekleşmesi için saha dışında da belli bir dostluğun olması gerekiyor.

Ekong, milli takım seviyesinde bir oyuncu, Ertuğrul da her geçen gün milli takım için hazır hale geliyor. Aynı zamanda Rüştü Hanlı da var. Genç bir oyuncu ama 2-3 sene sonra da o burada oynayacak. Ona da yardımcı olmaya çalışıyorum' diye konuştu.

Neden Titi?

Asıl adı Cristian Chagas Tarouco olan Brezilyalı oyuncu, 'Titi' lakabının çok sevdiği bir dizide yer alan oyuncunun ten renginin kendisine benzediği için bu ismin takıldığını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi