Gazetecilere açıklama yapan Erezsarı, şöyle konuştu "Geçtiğimiz günlerde İnegölspor kongresinde aday olacağımızı açıklamıştık. Bugün de yönetim kurulumuzu sizlere ve değerli İnegöl halkına tanıtmak için burada toplanmış bulunuyoruz.

Önümüzde artık kongre sürecimiz var. Kongremiz önümüzdeki Salı günü olacak. Kongremize tüm İnegöl sevdalılarını, tüm İnegölsporluları, İnegöl'e gönül bağı olan bu şehirde soluyan, ticaret yapan, kazanan herkesi bekliyoruz.

Memnun oluruz, onur duyarız onları orada görmekten. Yönetim kurulu üyemiz 17 asil 6 yedekten oluşmakta. Layıkıyla ile görevi İlbet yapacağımızı düşünüyoruz.

İnşallah hep birlikte tüm İnegöllülerimizle beraber bunu başarırız, Muaffak oluruz. Hocayla ilgili çalışmalarımız var. Netleşmeden isim vermek istemiyoruz ama önümüzdeki günler bunu paylaşacağız."

Listede şu isimler yer aldı
Mehmet Döngel, Deniz Erdem, Mahmut Durmuş, Adnan Oran, Erkan Uysal, Çetin Yalınız, Serdar Yiğit, Serhat Kılınç, Metin Ungan, Volkan Kaplan, Hüseyin Kurt, Serdar Nalcı, Cemal Aktürk, Serdar Yentürk, Nurettin Aydemir, Osman Yavuz,
Yedekler: Zekai Süner, Mehmet Özdamar, Nurettin Kaplan, Yalçın Menteş, Gökhan Emre, Ali Ezim
Editör: Haber Merkezi