Fransa’daki Avrupa Futbol Şampiyonası’nda üst üste alınan iki yenilgi sonrası en fazla tartışılan konulardan biri de Fatih Terim’in Milli Takım’da devam edip etmeyeceği oldu.

Çek Cumhuriyeti galibiyetinden sonra da gündem olmayı sürdüren konuyu Türkiye Futbol Federasyonu’nun ikinci adamına sorduk.

TFF’nin 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, değişik çevrelerden gelen baskı ve taleplerin önemli olmadığını belirtip açık konuştu: Terim ile devam ediyoruz.

Yardımcı’nın konuyla ilgili Hürriyet gazetesine açıklamaları şöyle: "Türkiye Futbol Federasyonu için devamlılık esastır. Biz, Fatih hoca ile Fransa’da da oturduk, konuştuk. Kendisi Türk futbolunun yapılanması, gelişmesi için çaba sarf ediyor. Bizim hedeflerimizde hiçbir sapma yok. Fransa’da da vakit geçirmeden 2018 Dünya Kupası grup elemeleri için hazırlık yapmaya başlamamız konusunda fikir birliğine de vardık."

KAZANDIRDIKLARI ORTADA BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ HOCA
"Fatih Terim, Türk futboluna sayısız başarı ve ilkleri yaşatmış bir teknik adam. Kazandığı başarılar, yaşattığı mutluluklar, sevinçler ortada. Dolayısıyla bizim için çok değerli, önemli bir hoca. Önümüzde 2018 Dünya Kupası grup elemeleri var. Hepimizin buna odaklanması lazım. Zaman kaybetmeden hocamızla birlikte 2018 Dünya Kupası ile ilgili programlarımızı da hayata geçireceğiz."
Editör: Haber Merkezi