Bursaspor maçlarında tribünleri dolduran, 90 dakika hiç susmadan, yılmadan takımlarına destek veren ve takımlarını ateşleyen şüphesiz en büyük güç. Bursaspor taraftarı denildiği zaman akla ilk, ‘Teksas’ tribününün o coşkulu taraftarı gelir.

Takımları yense de yenilse de, mücadele ettiği takdirde her zaman Bursaspor’un en büyük destekçisi olmuştur Teksas. "Teksas aşktır. Teksas coşkudur. Teksas umuttur umut…"

Koyu bir Bursaspor taraftarı olan ve tribünlerde her zaman Bursaspor’u destekleyen Hüseyin Ok, ‘Teksas Sofi’ isminde bir taraftar grubu kurdu. Hüseyin Ok bu hamlesiyle bir nevi Bursaspor tribünlerinde manevi hava estirdi. Günden güne büyüyen ‘Teksas Sofi’ taraftar grubu öyle görünüyor ki, Bursaspor tribünlerinin en renkli taraftar grubu olacak.

Teksas grubu içerisinde yer alacak olan bu grup, Bursaspor’u hem dualarıyla hem de fiili olarak destekleyecek. Sofiler, Bursaspor sevgisiyle Allah aşkını pekiştirecekler. Bu oluşum aynı zamanda Türk futbolundaki diğer taraftar gruplarına da yol göstermiş olacak. Hoşgeldin “Teksas Sofi” her zaman yanınızdayız.

Editör: Haber Merkezi