Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı yaptığı açıklamada, Bursaspor olarak ligde rakip ayırt etmeksizin, belirledikleri hedefler doğrultusunda her maça aynı önemle baktıklarını kaydetti.

Bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Paçacı, "Galatasaray her zaman Bursaspor için ciddi bir rakiptir. Fenerbahçe maçından mağlubiyetle ayrılmış olmaları nedeniyle bu karşılaşmada onlarda gerginlik ve kazanma arzusu büyük olacaktır. Nerede oynarsak oynayalım kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Cuma akşamı Türk Telekom Arena'da da öyle olacak." dedi. 

Paçacı, takımda Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal, Şamil Çinaz ve Bilal Kısa'nın sakatlıklarının bulunduğunu belirterek, kadro istikrarını sağlayamamanın kendilerinde sıkıntı oluşturduğunu ifade etti. 

Sakatlıklar yüzünden yaşadıkları olumsuzluklara karşın takım içindeki arkadaşlık ruhunun kendilerini mutlu ettiğini anlatan Paçacı, "Takımdaki arkadaşlık ruhu mükemmel olduğundan, tüm futbolcularımız kendilerini ilk 11'de oynayacak gibi hissediyor. Bu kapsamda cuma akşamı da tüm oyuncularımızın istekle mücadelelerini sahaya yansıtacaklarına inanıyorum." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi