Bursaspor zeminindeki çatlakların altında artçıl depremler oluyor. Düzenimiz şeffaf değil; ne olup bittiğini insanlar duyamıyor.

Herkes sustu... Ya da susturuldu...

1 galibiyet 6 beraberlik; 9 puanlı Bursaspor...

VAR'dan en çok canı yanmış takım...

Borçlar yığınla... Yığınlar euroyla...

Başkan sessiz... Konuşunca zaten ortalığın neşesi kaçıyor...

Yönetimdekiler ile ilgili yolsuzluk iddiaları daha halâ sıcak... Sonu belli değil...

Stat... ( Yazmaya gerek var mı?)

Klavyedeki parmaklar yorgun ama icraatte değişikli olmuyor; yazık kafasına kafasına vurulan tuşlara (!)

Yeniden seçildiğinde müthiş bir muhalif kesim vardı, hem başkanı hem de ona oy veren 1060 delegeyi eleştiren... Yeni hoca,yeni takım, yeni bir oluşum derken herkes sustu... Az bir canlanma vardı takımda, arma sevdasıyla sustu herkes... Susmalıydık da...

Halâ herkeste takıma karşı fazladan bir kredi var. Sahadaki mücadelenin galibiyetlere dönüşeceğine olan bir inancın kredisi. Kalibreleri belli  oyuncularla bu kadar oluyor diyor herkes. Altyapıdan gelen oyuncularla avunuyor, artçıl depremleri ciddiye almıyoruz. Depreme hazırlamıyoruz kendimizi (!)

Sahada hakkımız yeniyor... Resmi açıklama yok. Yerel basın veryansın etmiyor.Eleştirip geçiyor.Kendi kalibreleri de bu kadar demek ki... Takımdaki oyuncular gibi, boşa sıkan çok... Ben mesela; yazıyorum ama sesim çöplükteki sivrisinek misali,pek duyulmuyor normal olarak.Ama çöplüğün horozlarının sesi de hiç çıkmıyor. Yazık..!

Hadi..!

Hep beraber sessiz olalım... Kimseleri rahatsız etmeyelim.

İstanbul basını bize kızmasın...

PFDK aman sinirlenmesin; MHK'nin başkanına önceden söylemeden soru sormayalım; istifasını isteyip rahatını bozmayalım...

TFF 'ye el kaldırmadık seçerken, giderken de el kaldırmayalım (!)

Haklarımızı yesinler, kulübü yesinler, geleceğini temliklesinler kulübün..(!)

Biz halâ hayal kuralım eski günlere döneceğiz diye; aşkımıza sığınıp marşlar söyleyelim. Ama bak sosyal medyada çok gürültü yapıyoruz : #sessizolalımherkesuyuyor başlığında toplanalım  (!) İşe yararsa kulüp yıkıldığında başımızı klavyeden kaldırırız(!)

8 hafta sonra transfer sezonu bilmişleri ile muhasebe şefleri atışıp durur. Kahraman basın haber üstüne  haber yapar o  zaman en asparagasından... Sonra ?

Sonrası malum... Sahada kazanamazsan yanılırsın taraftarın şimdiki sevgisine güvenip.

Suskunluğu saflık zannedenler yönettikçe düzeni, saf olan suskunlar sayesinde batar bu gemi (!)

Ey Bursasporlu... Muhtaç olduğun kudret tertemiz mazinde mevcuttur...

Saygılarımla susmuyorum!