Hamza Hamzaoğlu bugün yaptığı yazılı açıklamada, Sinem Yanmaz'ın sosyal medya hesabında, kendisine yönelik iddialarını yanıtlamıştı. Hamzaoğlunun yazılı açıklamasına istinaden Yanmaz'dan yine sosyal medya üzerinden cevap geldi.



Sinem Yanmaz sosyal medya üzerinden Hamzaoğlu'na cevaben şu ifadelere yer verdi. "Gerçekdışılığı yok fazlası var. Oğlunu sadece nüfusta tanıyor olmak, kişisel menfaatler uğruna hayatında meşru kılamayıp ona, annesiyle bir yalan balonu içerisinde yaşamı dayatmak, onlarla böylesi oynamak, onları kullanmak ve oğlunun annesini bu yönde enayi yerine koymaksa babalık bende bir anne değilim.



Oğlumun babasına dahi güvenemeyeceksem, bu hayatta vefaya, fedakarlığa, iyiniyete cevap nankörlükse, bu hayat gerçekten yaşanılabilir halinden çıkmıştır.



 5 yıl bir kadının, bir annenin ve çocuğunun hayatı üzerine söylenen yalan balonu patladı, biz bu balon içerisinde yaşıyorduk. Siz olsanız susturabilir miydiniz can acınızı... bu veryansındır.



Hiç bir hak arayışı içerisinde olmamakla beraber adaleti Allah'tan bekliyorum. Bu yalanın hayatımıza dayatmasıyla oğlum babasını eksik yaşarken onu meşru yaşayamamıştır. Açıklamama itibar edilip edilmemesi hususu, vizdanlarda özgür bırakılsın..."







Sinem Yanmaz'ın sosyal medya hesabından paylaşımı;





 

Editör: Haber Merkezi