Kendisi gibi Bursaspor'un şampiyon kaptanı Ömer Erdoğan'ı futbol akademisinde ağırlayan Sercan Yıldırım "Ömer abi benim çok değerli bir abim öncelikle. Şimdi de çok güzel bir kariyere başlangıç yaptığına inanıyorum ve desteğenden dolayı çok mutluyyum. Burda güzel işlere imza attığımızı düşünüyorum. Bursa futboluna ve Bursaspor futboluna oyuncular kazandırmak istiyorum. Ömer abiyi burada gördüğümüz için oldukça mutluyuz. Ömer abiyle birlikte şampiyonluk yaşadık onunda beni böyle görmesi onu da mutlu etmiştir diye düşünüyorum." dedi.

Hedefim Bursaspor'da antrenörlük yapmak

En büyük hedefinin Bursaspor'da antrenörlük yapmak olduğunu söyleyen Sercan Yıldırım "Benim için burası başlangıç oldu, emeklenmeden yürünmez o yüzden önce bir emeklemek lazım.İinşallah belkide Ömer abiyle yollarımız kesişecek ve karşılıklı mücadel edeceğiz. Hocalık planım tabiki de var hatta az önce o prosedürleri konuştuk. Kariyer anlamında en büyük hedefim tabiki de şampiyonluk yaşadığım Bursasporda antrenörlük yapmak. Sanırım Pablo Martin Batalla'da aynı şekilde başlangıç yaptı ona da başarılar diliyorum." dedi.

Milli takım maçlarıyla ilgili soruya Sercan "Biz de heyecanlıyız onlara kadar tüm hocalara oyunculara canı gönülden başarılar diliyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi