Gerek yurt dışında gerekse yurt içinde arayışlarına devam eden Bursaspor, sezon sonu itibariyle bonservisi elinde olacak isimlere yöneldi. Bu doğrultuda yeşil beyazlılar, Trabzonspor'la yollarını ayırmaya hazırlanan ve son Fenerbahçe maçı sonrası kadro dışı kalan Sefa Yılmaz'ı gündemine aldı.  Bordo mavili kulübün 2014 Bahis Siteleri yılında Kayserispor'dan renklerine bağladığı 26 yaşındaki kanat oyuncusu geçtiğimiz günlerde 3 milyon TL alacağı için kulübe ihtar çekmişti. 

İhtar süresinin birkaç gün içerisinde dolacağı ve ödeme yapılmaması durumunda Sefa Yılmaz'ın Karadeniz ekibinden ayrılacağı bildirildi. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Bursaspor yönetiminin Sefa'yla bir görüşme yaptığı ve oyuncunun Trabzonspor'la olan bağlarını koparmasının beklenildiği belirtildi. Sefa'nın bordo mavili kulüpte yaşadıklarından dolayı yurt dışına gitmeyi de düşündüğü ancak yeşil beyazlı kulübün kendisiyle ilgilenmesinin ardından Türkiye'de kalabileceği öğrenildi. 

Tıpkı Deniz Yılmaz gibi hem kanatlarda hem de forvette görev yapan 26 yaşındaki oyuncu, bu sezon kupa maçları da dahil olmak üzere 18 karşılaşmada forma giydi ve 2 gol kaydetti. 1 Temmuz 2011'de Duisburg'dan Kayserispor'a gelen Sefa, sarı kırmızı kulüpte ise 85 maça çıktı, 13 gol attı ve 17 asistlik bir performans gösterdi. Piyasa değeri 3 milyon 500 bin Euro gözüken gurbetçi futbolcunun Trabzonspor'da normal şartlarda 2018 yılına kadar anlaşması bulunuyor. Sefa Yılmaz, A Milli Takımda ise 2 kez görev yaptı. 

USTA'YA REST ÇEKTİ
Kadro dışı kalan Sefa Yılmaz'ın dün Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile biraraya geldiği öğrenildi. Başkan Usta'nın kulübe ihtar çeken tecrübeli futbolcuya "Bunu geri çekmeni istiyorum. Biz seni belli bir bonservis ücretine göndermek istiyoruz, yada takasta kullanalım" dediği ancak Sefa Yılmaz'ın "Benim ciddi bir miktarda alacağım var. Karşılığında bonservisimi alacağım. Ben Bursalıyım ve Bursaspor'a gideceğim" şeklinde bir yanıt verdiği gelen haberler arasında.
Editör: Haber Merkezi