İlk maçta deplasmandan 2-0 dönen TECO Karacabey Belediyespor, rövanş maçında da Isparta 32 Spor'u 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Başkan Sarp Yalçınkaya "Mutluyuz, zor bir rakip Isparta. Hem orada kazandık hem burada, şuan galibiyeitn keyfini çıkarıyoruz. Play-Off'taki tüm rakipler kuvvetli, kolay takım yok herkes sonuçta bir üst lige çıkmak için mücadele ediyor. Bizde önümüze kim gelirse yenmek için çabalayacağız. O gün iyi olursak, şans faktörüde olur ve Allah'ta yardım ederse alırız inşallah" dedi.

Bursa futbolunun zor bir dönemden geçtiği ve tüm Bursa'nın Karacabey Belediyespor'un arkasında olduğu sorusuna Başkan Yalçınkaya "Sağolsunlar Bursa'dan taraftarlar geldi. Destek oldular bize. Bu galibiyet hem karacabey halkını mutlu etti, hem Bursa'da yaşayan hemşerilerimizi mutlu etti. Kazanmak güzel. Bursaspor'un mağlubiyeti ve  bir alt lige gelmesi tüm Bursa camiasını üzmüştü. Hafifletecek bir durum değil ama bu galibiyet bir nebze belki hafifletti diyelim. Bu sevinç herkesin olsun." dedi.

Editör: Haber Merkezi