Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Şamil Çinaz maç sonu şu açıklamayı yaptı "1-0 öne geçtik, ilk 15-20 dakika biraz sıkıntılı geçti bizim açımızdan tam oyunu oturtamadık. Bu süreden sonra istediğimiz oyunu oynamaya başladık. Hem top yaptık hem de pozisyona girdik. İkinci yarı ilk 15 dakika Osmanlıspor yine baskı yaptı ve biz buna karşılık verdik. İyi oynadık iyi defans yaptık ve iyi mücadele ediyorduk. Çok üzücü ve gereksiz bir gol ile malesef buradan 3 puanla ayrılamadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Şimdi önümüze bakmamız gerekiyor. Taraftarlarımızın önünde Alanyaspor maçı var. O maçta gereken ve istenilen 3 puanı alıp yolumuza devam edicez.

Eksik var, cezalı var ve tabiki bunlar futbolun içinde olan şeyler. Bursaspor'un kadrosunda her futbolcu, İlk 11'de oynama seviyesinde olması gerekiyor. Eksik olmamıza rağmen iyi bir maç sergilediğimizi düşünüyorum."

Bugün ilk 11'de şans bulan Mert Örnek hakkında da yorum yapan Şamil " Gayet güzel oynadı, mücadelesini verdi, top tuttu ve sahada kaldığı sürede iyi bir performans sergiledi. Buda genç arkadaşlarımıza umut olsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi