Samet Hoca iyi niyetle geldi Bursasporumuza.Güzel de bir anlaşma yaptı hem süre olarak hem  de maddi olarak.  İyice de dinlendi torunlarıyla. Mustafa Er gibi transferde fikir ayrılıkları yaşayacağı biri de yok; ortalık süt liman...

Başkana futbolcu olarak kadrodan gönderilmesini istediklerinin ve alınmasını istediklerinin listesini de verdi;  bekliyor şimdi sezon başı yapmak için.

Ekibi ile bir çalışma ve kamp süreci hazırlayıp,planlamalarını da yaptı. Eminim  iç sesi de Bursaspor'la iyi işler yapacağını ve bu sefer herşeyin zor olsa da güzele döneceğini söylüyordur; aksi takdirde motivasyon eksikliği yaşar.

Epey zaman oldu ligin biteli...

Kağıt üstünde bir çok hazırlık da tamamdır hocada. Günü geldiğinde istediklerinin büyük bir bölümünün gerçekleştiğini hayal ederek binecek aracına ve  gelecek Bursa'ya.(Belki de Bursa'dadır bilemem.) Bir bakacak ki Ali Ay , kendisine söylenen herşeyi unutmuş(!)

Ama başkan nasıl olur, konuşmuştuk,diyecek; başkan da "hatırlamıyorum" diyecek...

Para yok Sametçigim, istediklerini yapamayız zaten. Seçim bitsin diye bekledik,bitti. Şimdi de Dünya Kupası bitsin diyeceğiz,bekleyeceğiz. Elimizdekileri satarsak, menajerlerin kakalamaya çalıştığı futbolculardan alırım, kredi falan bulursam belki bunları lig başlarken ilk mactan önce falan yetiştiririm, diyecek. Samet hoca uykusundan uyanacak o zaman.Jeton düşecek!

Yılların kurt hocası, ben istedim yapmadılar deyip topu yönetime atacak zaten.Yönetim de para yok deyip sanayicilere atacak topu... Sonra o top sekip bize girecek biliyorsunuz!

Vah halimize... 1060 kongre üyesinin başımıza açtığı işe bak. Ali Ay,tecrübe ile yola devam edeceğim,dediğinde ne demek istiyormuş anladılar belki bu 1060 üye ama iş işten geçti.

Ben Bursaspor başkanlık makamını her zaman desteklerim.Bu makamda şu an Ali Ay var, onu destekliyorum.Hadi başkanım yaparsın sen. (!)

Hayal kuralım mı?

Manşetler;

Bursaspor'da Samet Aybaba'nın kadroda düşünmedigi futbolcular ile yollar iyi bonservisler karşılığında ayrıldı.

Transferde Bursaspor rüzgarı; bir çok futbolcunun oynamak için can attığı Bursaspor, her biri ülkelerinin milli takımlarında oynayan futbolcularla,yep yeni ve iddialı bir takım oluşturuyor.

Neyse ya, başım dönecek vazgeçtim hayal kurmaktan...

Sevgili okurlarım... Vaktinizi ayırıp yazılarımı okuduğunuz için minnettarım sizlere, ortak ya da farklı düşündüğümüz bir çok konu olabilir biliyorum ama hepimizin derdi Bursaspor... Bu başkanımız da Bursasporlu... Hatalarla,yanlışlarla dolu 2 sezonu bize yaşatan bir Bursasporlu... Ve şimdi yeniden seçilerek yine kulübün başında; saygı duymak zorundayım. Ama bu sezon, eğer hatrı sayılır işler yapılmazsa, kendi çapımda ne kadar muhalefet edebilirsem edeceğim.Yapacak gibi de durmuyorlar ama Samet  Hocanın  hatrına az bir süre  daha dişimi sıkıp gelişmeleri bekleyeceğim.Umarım bu sezon toparlanırız.

Sosyal medyadan kombine tarihlerini soruyorum,cevap yazmak bir yana kâle bile almıyorlar. Kulübü arıyorum,yetkili birine bile bağlayamıyor,bilgi vermiyorlar. Statla ilgili projelerin  hepsi havada bekliyor. Gazetecilerin bazıları kulüpten içeri alınmıyor.Gizli kapılar ardında hangi sanayicilerle,hangi menajerlerle görüşülüyor belli değil. Bir sürü oyuncunun adı sosyal medyada dolaşıp duruyor. Müthiş bir bilgi kirliligi var ve kulüp şeffaf yapıda olmadığı için, ve belki de önemsemediği için bu durumları temizleyecek,dedikoduları lav edecek bir medya çalışması yapmıyor.

Galiba Ali Ay'daki unutkanlık, salgın olup, tüm yetkililere bulaşmış...

Saygılarımla...