Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş ile Timsah Stadı'nda 1-1 berabere kalan Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba maç sonu şöyle konuştu

Aybaba "Oyuna çok iyi başladık ve ilkyarı boyunca devam ettik pozisyonlarımız var birinciyi atacaksınız. Atamazsanız bizim gibi yeni oluşmuş takımlar zorluk çeker. Hem tempo yavaşlar hem de birlikte hareket etme özelliği olmadığı zaman takım da yavaşlar. Bu akşam kazanabilirdik. Beşiktaş ikinci yarı biraz daha iyi oynadı. Çalıştığımız pozisyondan gol yedik. Ama şunu söylemek istiyorum. Ben bu kadro ile gurur duyuyorum. 1-2 antrenmana çıkanlar var, gençler var, iyi işler çıkardılar. Tabi skorlar farklı olsaydı puan tablosunda farklı yerde olurduk. Güzel bir atmosfer ve taraftar topluluğu vardı. Taraftarımızdan bir şey rica ediyorum. Futbolun içinde kalalım, örnek olalım. Futbolun içinde kalırsak Bursaspor’u daha da yukarı çıkartabiliriz" dedi.

Okan Kocuk’un performansına “Gayet iyiydi” diyen Aybaba, Burak Kapacak’ın performansının sorulması üzerine, “İleride daha da iyi olacak. Bugün çıkacak, yarın tekrar oynayacak. Gelişecekler” yanıtını verdi.

Editör: Haber Merkezi