Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba antrenman öncesi saha kenarında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Samet Aybaba, şunları söyledi: “Zor maçlar bunlar. Sabırlı oynamak lazım, oyunu dengelemek lazım. İyi pozisyon bulmak lazım, bulduğumuzu değerlendirmek lazım. Yeni bir takımız. Çok büyük bir değişime uğradık. Yavaş yavaş arkadaşlarımıza da bu değişimi anlatıyoruz. İyi bir kadro oluşturduk. Coşkulu oynamamız gerektiğini biliyoruz, hem oyun adına hem de skor adına iyi işler çıkartırız umarım.

Futbol içindeki şeyler. Bazı arkadaşlarımız düşünce olarak da gitmek istiyordu. Biz de onlara yardımcı olduk. Onların yerine de yeni transferler yaptık. İyi bir takım oluşturduk. Bir arada olmanın heyecanını sahaya yansıtacaklar olan futbolcular. Zaman anlamında sorunlarımız var ama milli arayı iyi değerlendireceğiz.

Gidecek oyuncularla ilgili yönetime rapor verdik. O doğrultuda çalışıyorlar. Teklif var mı bilmiyorum. O idari bölümüm işi. Onu gerçekleştirmek için çalışıyorlar.

Transfer döneminden memnunum. Bu oyuncuların çoğunu biz izledik, istedik. Daha önce istediğimiz. İsteyip alamadığımız oyunculardı. Önemli olan sahaya ne yansıtacakları. Bir çok oyuncu alınıyor ama sahaya yansıtmada sorunlar olabiliyor. Eğer sahaya yansıtırsak yeniden ayağa kalkmış bir takım yaratmış olacağız.

Editör: Haber Merkezi