Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Oyunun sonucuna bakınca giden 2 puan diyoruz. İyi oyun, baştan sona özellikle çok iyi oyun. İkinci yarı bir ara Başakşehir iyi oynamaya başladı. Son 10 dakika biz daha iyi oynadık. Bizim en çok komiğimize giden şey, hiç bir maçı berabere bitirmeyi planlamadık. Hep iyi bir futbol oynayalım, alan daraltalım hızlı çıkalım bol gollü karşılaşmalar oynayalım diye planladık. Ama oyunda şans faktörü var, onu bir tülü geçemiyoruz. Bundan önceki haftalarda da çok pozisyona girdik.

Öz eleştiride yapalıyım, küçük küçük eksiklerimiz var. Yeni takımız, bazı oyuncularımız 1 yıl, 1,5 yıldır oynamadı. Tempoları maçın tamamına yetmiyor. Genç oyuncularımızı yetiştirmeye çalışıyoruz. Keşke bu beraberlikler galibiyetle bitsin istiyoruz ama sonuçta şöylede düşünüyoruz. Acı çeken işini iyi yapmaya çalışan bir oyuncu kadrosu oluşturduk. Bundan sonra kazanacağımız maçlarla daha ileriye gideceğimizi düşünüyoruz.

Var Sistemi hakkında sorulan soruya Samet hoca "Tamam VAR sistemi uygulanacak arkadaşlar. Biz VAR sisteminde verilen kararlardan rahatsız değiliz, verilmeyen kararlardan rahatsızız. Görülmeyen pozisyonlar var, arkadaşların ona dikkat etmesi lazım. Bundan önceki maçlarda bu oldu zaten bize. Ayrıca bundan sonra Hakem topu santraya getirene kadar biz sevinmicez arkadaşlar"

Editör: Haber Merkezi