Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sivasspor'la oynanan Cumhuriyet Kupası maçından memnun ayrıldığını söyledi. Aybaba 'Kupanın bir kere adı çok anlamlı. Cumhuriyet Kupasında oynamak bize büyük mutluluk verdi. Ancak daha çok seyirci beklerdim tribünlere. Dolmalıydı tribünler diye düşünüyorum' diye konuştu. Oyuncuların son durumu görme açısından bu tür karşılaşmaların her zaman verimli olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam şunları söyledi.

Aynı Düzeye Gelecekler

'Oyuncularımızdan eksik olanlar çok fazla. Bu durumda olan gençlerde var, tecrübelilerde. Onlar için çok iyi bir 90 dakika oldu. Planımız hafta içinde de tesislerimizde böyle karşılaşmalar yapmak. Performans olarak bütün oyuncularımı aynı düzeye getirmek istiyorum. Ben hepsine güveniyorum. İyi çalışıyorlar. Zamanla çok daha iyi olacaklarına eminim. Bu takım göreceksiniz çok daha iyi durumlara gelecekti' 

Evlatlarımızı Kazanıyoruz

Genç Ramaman Keskin ve Sivasspor karşısında gol atan Tunay Torun için de konuşan Samet Hoca 'Genç kardeşlerimiz bu şansları bulacak. Ramazan gençler içinde en çok rol alan oyuncu. Onun adına mutluyorum. Ama daha erken. Kendini geliştirmesi, göstermesi lazım. Bu çıkışını sürdürmeli. Evlatlarımızı bu şekilde çıkarmaya çalışıyoruz. Tunay toparlayacak. 1 yıldır oynamıyordu. Maç eksiği var. Aynı şekilde Chedjou'da öyle. Fazla maç yaparak performanslarını en üste taşıyacağız' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi