Bursaspor'la dün 3 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Samet Aybaba, Özlüce'ye hızlı bir giriş yaptı. Önceki akşam yönetimle masaya oturan ve takımın durumunu değerlendiren tecrübeli teknik adamın, Başkan Ali Ay'dan bir takım istekleri olduğu belirtildi. Kadrodaki oyuncuları değerlendiren Samet Hoca'nın özellikle bir isim üzerinde durduğu öğrenildi. Bu futbolcunun ise Emre Taşdemir olduğu belirtildi.

KESİNLİKLE SATARIZ

Emre'nin yeteneklerine güvenen Samet Aybaba'nın, Başkan Ali Ay'a 'Emre'nin sözleşmesini mutlaka uzatın' bir ifade kullandığı öğrenildi. 23 yaşındaki kanat oyuncusunun yeni sezonda takımdaki en önemli isimlerden biri olacağını vurgulayan deneyimli çalıştırıcının, Başkan Ali Ay'a ayrıca 'Emre'yi kendine getirirsek 10 milyon Euro'ya satarız. Size bunun garantisini veriyorum' dediği de belirtildi.

6 MAÇA ÇIKTI

Bursaspor'da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle düzenli forma giymekte zorlanan Emre Taşdemir, Paul Le Guen'in ardından görev gelen Mustafa Er'le birlikte şans bulmaya başlamıştı. Geçen sezon sadece 5 maça çıkan ve 1 asist yapan Emre, Trabzonspor maçında ise tribünlerden tarafından protesto edilmişti. Bursaspor'da bugüne kadar toplam 65 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 2 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi.

Editör: Haber Merkezi