Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, şunları söyledi:

“Zor bir takımla oynadık. Zaten ona göre hazırlandık. Sahadaki duruşumuz öyleydi. Maç boyunca disiplini bırakmadık. Biz sahada planımızı uygulamaya çalıştık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Diğer sonuçlarda güzel. Afyon ile Sakarya arasındaki maçı beklenmedik bir sonuç oldu. Şimdi Çarşamba günü çok önemli bir maçımız var. Ona hazırlanacağız. Bundan sonraki tüm maçlar final gibi.”

BUGÜN BEKLEDİĞİMİZ GİBİ BİR MAÇ OLDU

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Sedat Esadi , şunları söyledi: “Bugün beklediğimiz gibi bir maç oldu. Öncelikle futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bizim üstümüzdeki takımların maçlarında ilginç sonuçlar aldı. Biz yolumuza bu şekilde devam edeceğimizi tahmin ediyorum. Sivas’tan da alacağımız 3 puan ile işin şekli biraz daha değişecek. Biz futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Play-Off potasıyla alakalı inancımızı hala sürdürüyoruz. Umarız umduğumuz gibi gider. Maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”

SERİ GALİBİYETLER CAMİAMIZIN KENETLENMESİNDEN KAYNAKLANIYOR

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi: “Bugün sahada güzel bir oyun vardı ve sonucunda net bir galibiyet aldık. Bu sonucun ardından Play-Off hattı ile puan farkını 5’e düşürdük. Çok şükür 2. Devre sahamızda oynadığımız 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik elde ettik. Son oynadığımız 8 maçta ise çok şükür mağlubiyet yüzü görmedik. Bu seri galibiyetler camiamızın kenetlenmesinden kaynaklanıyor. Bu sonucun elde edilmesinden dolayı teknik ekibimi ve futbolcu kardeşlerimi tekrar tebrik ediyorum. Bu arada maçta bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şimdi Çarşamba günü Sivas Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimiz ile 5 puan farkımız var. İnşallah buradan alacağımız galibiyet ile hem rakibimizle puan farkını azaltmış olacağız hem de Play-Off hattına iyice yaklaşmış olacağız.”

Editör: Haber Merkezi