Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Ricardo Faty, Bursa Hakmiyet'e önemli açıklamalar yaptı. Önce kampı değerlendiren Fransız futbolcu, "Ne yazık ki maçlar konusunda sıkıntı oldu. Hava durumundan dolayı fazla maç oynayamadık" dedi. Kendisi ile alakalı ise, "İyi bir çalışma dönemi geçirdim. Maçlarda da oynadım. Hocalarla da iyi çalıştım. Hem orta sahada hem de defansta görev yaptım. İyi bir kamp geçirdiğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Mutlu bir hayatım var
Gönderilecek futbolcular arasında gösterilen Faty, bu konu ile ilgili şunları söyledi: "Birçok oyuncu gibi yarın ne olacağını bilemem. Ben buraya konsantreyim. Ben buraya bağlıyım. Bursaspor için yeterli kaliteye sahibim. Ben burada kalmak isterim. Ne olur göreceğiz. İlk geldiğim günden beri kendimi buraya ait hissetim. Mutlu bir hayatım var. Geçen sene yaşanan kriz takım olarak birbirimize bağladı. Aslında bu konuda konuşmak pek de doğru değil" dedi.

Le Guen geldiğinde sevindim
Vatandaşı Paul Le Guen'in Bursaspor'un başına geçmesini de değerlendiren Faty, şunları söyledi: "Sezon başında söylediğim gibi çok ciddi ve oyunculardan beklentisi olan bir hoca. Tecrübeli. Umarım Bursaspor'da başarılı olabilir. Bu takımda yetenekten daha önemli olan şey günlük çalışma istikrarı. Bu yüzden Le Guen geldiğinde çok sevindim. İstikrar çok önemli. Hocamızın bu istikrarı bizi üst sıralara çıkartabilir" dedi.

Herkese göstermek istiyorum
Geçen sezondan daha iyisini göstereceğini belirten Ricardo Faty, "Biz profesyonel futbolcularız. Ben Bursaspor'dan gidersem hayal kırıklığı yaşamam ama büyük üzüntü yaratacağını söyleyebilirim. Ben burada mutluyum. Geçen sezon duygu dolu bir sezon oldu. Ben ayrılırsam benim için çok zor olur. Şehirde çok mutluyum. Bu da bana ekstra motivasyon sağlıyor. Geçen seneden yapacaklarımın iyisini yapacağım. Bunu da herkese göstermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi