Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan Mehmet Döngel, "Bugün ilk dış transferimizi yapmış durumdayız. Sevgili Recep Yılmaz kardeşimizi İnegölspor'a kazandırdık. Recep kardeşim Bursa 1987 doğumlu. Sol bek mevkisinde oynuyor.

İnşallah kendisine ve İnegölspor'a hayırlı olsun. Bizler ondan çok şey bekliyoruz. Onunda bizi mahcup etmeyeceğinden eminiz. Kendisi inşallah sağlıklı bir sezon geçirir. Biz mutlu eder, kendisi de mutlu olur. Hayırlı uğurlu olsun."ifadelerini kullandı.

Recep Yılmaz ise "Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. İnegölspor'da güzel bir oluşum var. Bu sene hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bunun içinde elimizden en iyisi ne geliyorsa sahada en iyi şekilde icra edeceğiz. Kocaeli Birlik Spor'dan geliyorum. Sol ek mevkisinde oynuyorum. Hep birlikte İnegölspor'u layık olduğu yere getireceğime inanıyorum.

Aslen ben Bursalıyım. İnegölspor potansiyeli olan bir yer. Bir önceki sene finalde PTT 1.Lig kapısından döndü. İnşallah onu unutturup bir üst lige çıkacağız. Hedefi olan bir yer. Güzel bir oluşum var. İnegöl için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi