Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Özellikle Galatasaray ve Kayseri karşısında alınan üst üste iki mağlubiyetin ardından bugünkü maç çok önemliydi. Önceliğim sonucu çıkarmaktı ve bunu başardığımız için çok mutluyum. Zor olacağını biliyordum ama başardık. Oyuncularım irade gösterdi, iyi bir strateji koyduğumuzu düşünüyorum. Bu da iyi işledi" dedi.

Bir basın mensubunun "Yeni bir sisteme geçtiğinizi gördük, bunu yaparken ne planladınız?" sorusuna Le Guen, "Belki sistem bugün işledi ama oyuncuların bunu kabul ederek çaba göstermeleri sonucu almamızda daha etkiliydi. Bu sistem önümüzdeki günlerde seçeneklerimizden biri olabilir. Çok iyi stoperlere sahibiz. Akademimizden gelen çok iyi özelliklere sahip gençlerimiz var ve Ertuğrul da bunlardan biri. Elimden geldiğince oynatmayı deneyeceğim. Ertuğrul geleceğimizde çok önemli yere sahip olabilir" dedi.

Kembo’nun kırmızı kartına yorumunun sorulması üzerine ise Fransız teknik adam, "Kesin düşüncemi belirtmeden önce görüntüyü net bir şekilde izlemem gerekiyor. Bence Jires orada oyuncuyu görmedi. Rakibini sakatlanmış olarak gördüğünde de kafası karıştı ve ne hissedeceğini bilemedi. Umarım 1 maç alır bilerek yaptığını düşünmüyorum. Jires fit olma yolunda. Onun özelliklerine sahada ihtiyacımız var" ifadesini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi