Adana'dan 2-0 üstünlükle dönen Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen maç sonu açıklamalarda bulundu. Le Guen "Deplasmanda 2-0 galip geldik. Belki daha iyisini yapabilirdik, Adanaspor'unda tehlikeli olduğu anlar oldu. Ama bir hayal kırıklığım var, oda Ekong'un sakatlığı. Kas problemi yaşadı ve benim için üzücü bir durum çünkü, muhtemelen önümüzdeki maçta oynayamayacak"

Ertuğrul Ersoy hakkında yöneltilen 'Bir sorun varmı?' sorusuna Le Guen "Son zamanlarda çok maç oynadı hem bizimle hemde milli maçlar oynadı. Onu korumak için sadece kenara aldık, aynı zamanda Faty'ye de dakika vermek istedik. Asıl endişe duyduğum konu Ekong'un sakatlığı" dedi.

İki gol kaydeden Furkan Soyalp'ın performansı hakkında yöneltilen soruya Fransız teknik adam "İki gol atmasından dolayı oldukça memnunum, ama bazı alanlarda gelişmeye ihtiyacı var. Bir çok top kaybetti bugün. Onun dışında memnun olduğumu söyleyebilirim. O mevkide oynayan oyuncunun biraz daha sakin olması lazım ve topları iyi kullanıp, daha az top kaybetmesi lazım. Ama oda bunun farkında ve buna rağmen iyi yolda olduğunu söyleyebilirim" diye cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi