Sezon başı hazırlıklarının 2. etabını Avusturya'nın Hall In Troll bölgesinde sürdüren Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına ara vermeden devam etti. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen çalışma yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon ve çabukluk idmanıyladevam etti.

Gülüp geçti
Daha sonra pas çalışması yapan yeşil beyazlılar son bölümde ise taktik yaptı. Bu çalışmada 9 hücum oyuncusunun kalecisi olmayan 4'lü savunmaya karşı gol atmalarını isteyen Fransız Teknik Adam tamamen hayal kırıklığına uğradı. 9 oyuncudan oluşan takıma 10 pozisyon hakkı tanıyan tecrübeli teknik adam gol atmayı başaramayan oyuncularına gülüp geçti.

Tempo da sonuç da yok
Fransız teknik adam oyuncularını sürekli uyardı. Paul Le Guen, “Arkadaşınızdan topu isterken istediğiniz yönü gösterin. Pası ayağınıza isteyin. Birbirinizle sürekli konuşun. Konuşmazsanız birbirinizi görmezsiniz. Antrenmanlarda yaptığımız ataklarda tempo istiyorum. Bakıyorum tempoda sonuca gitmede yetersiz” diye ikazlarda bulundu.

Sakatlar iyileşti
Bursaspor'un sakat oyuncuları Ertuğrul Ersoy ve Boban Jovic takımla birlikte çalıştı. Uzun süren sakatlığın ardından toparlayan iki savunma oyuncusu dün takımdaki yerini almayı başardı.

Nijeryalılar idmanda
Bursaspor'da pasaportları çıkmadığı için Avusturya Kampı'na geç katılan Paschal Onyedika Okoli ile Yusuf Abdullah Muhammed dün takımla birlikte çalıştı. Her iki oyuncunun da hırslı olduğu gözlendi.

Editör: Haber Merkezi