Bursaspor tekni direktörü Paule Le Guen, Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında şu ifadelere yer verdi "Bugün oyunumuzu sonuca çeviremedik ve cezalandırıldık ve maçı kaybettik. Özeti bu şekilde yapabiliriz. Neredeyse her şeyi yaptık kazanmak için. Neredeyse diyorum çünkü sonuca çeviremedim. 20-30 arası orta yaptık duran top kullandık ama ceza alanındaki etkinlik eksiğimiz kazanmamızı engelledi. Üzerine en çok çalışmamız gereken konu bu olacak."

"Ligin boyu kısaldı, Bursaspor sürekli kaybediyor. Tribünler istifanızı istiyor, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz" şeklindeki soruya Le Guen, "Pes edecek son adam benim. Ben ne kadar çalıştığımı, ne kadar ortaya kendimi koyduğumu çok iyi biliyorum. Oyuncularım için de aynısını söyleyebilirim. Ellerinden gelen çabanın tamamını ortaya koyuyorlar. Savaşma ruhunu ortaya koyuyorlar onları çok fazla eleştiremem. Soruya gelince, git denirse giderim ama ben hala bu durumdan çıkabileceğimiz umudunu koruyorum. Son ana kadar da bunun için mücadele edeceğim" diye yanıtladı.

Moussa Sow’un ilk 11’de yer alması ile ilgili bir soru üzerine Le Guen, "Sow’un fiziksel olarak daha iyiye gitmesi gerekliliği herkes tarafından net görülebilecek bir durum. Geldiği günden beri çok aşama kaydetti ve hafta boyunca da iyi bir performans sergilediğini düşündüm. Hareketli bir maç geçirdiğini düşünüyorum. İlk 11 olarak seçtim, çünkü onun ceza alanında etkinliği artıracağını düşünmüştüm. Sow iyi ama daha fazla geliştirmesi gerekiyor kendini" yanıtını verdi.

Editör: Haber Merkezi