Bursaspor Teknik Direktörü PauLe Guen, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Bugün dev bir galibiyet aldıklarını belirten Le Guen, ''Çok önemliydi. Milli maç nedeniyle verilecek ara öncesinde 3 puan almak hayati öneme sahipti. Oyuncularımı kutlamak istiyorum. Maç içindeki organizasyonlarından ödün vermediler. Onlarla gurur duyuyorum.'' diye konuştu.

Le Guen, bir gazetecinin ''Maç içinde size ve yönetime yönelik tepkiler vardı. Bunları anladınız mı? Neler söyleyeceksiniz?'' sorusuna şu yanıtı verdi ''Bazen anlamaya gerek yoktur söylenenleri, tahmin edebilirsiniz o sesler yükseldiğinde. Taraftarlarımıza hep saygı duydum, alkışladıklarında da tepki verdiklerinde de büyük tepkiler göstermemeye çalıştım. Ben şunu çok iyi biliyorum ki, oyuncularım sahada büyük bir oyun ortaya koydular. Benim için bu çok önemli. Benimle alakalı tepkiler çok normal ama beni şaşırtan etken Başkan Ali Ay’a tepki gösterilmesiydi. Çünkü elinden gelen her şeyi yaptığını, elini, taşın altına korkmadan koyduğunu biliyorum. İnanın benim açımdan yaralayıcı değildi tepkiler. Ben bunlarla baş etmeye hazırım. Ben bir savaşçıyım, savaşmaktan da en son kaçacak kişi benim.''

Editör: Haber Merkezi