Kaptan Pablo Martin Batalla maçın ardından yaptığı açıklamada Adana’dan galibiyetle döndükleri için çok mutlu olduklarını belirtti. Batalla şu açıklamalarda bulundu; “ Çok mutlu olduğumuzun altını çizmem gerekiyor. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Adanaspor alt ligden geldi ve Süper Ligde ilk maçlarıydı. Motivasyonlu çıkacaklarını biliyorduk. İyi başladığımızı düşünüyorum ama onların golünün ardından ilk yarıda istediklerimizi sahaya yansıtamadık ama ikinci yarıda iyi oynadık ve iki gol atarak galibiyetle evimize dönüyoruz. İki yarı arasında siyah ve beyaz kadar fark olduğunu düşünmüyorum. İkinci yarıda mecbur olduğumuz için önde bastık ve çok fazla pozisyona girdik ve istediğimiz sonucu aldık. ”

Serdar Kurtuluş "Güzel bir futbol izlettiğimizi düşünüyorum"
Tecrübeli oyuncumuz Serdar Kurtuluş, Adanaspor maçının ardından yaptığı açıklamada sıcak havaya rağmen iyi bir maç olduğunu belirtti. Serdar maç sonu yaptığı açıklamada, “Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun. Bugün açılışı yaptık. Adanaspor iyi mücadele eden bir takım. Biz de onlara karşılık verdik. Çok sıcak ve nemli bir hava vardı. İki takımdan elinden geleni yaptı. Seyircilere güzel bir futbol izlettiğimizi düşünüyorum. İlk yarı oyunu kendi sahamızda kabul ettik. İkinci yarı sahaya yayılarak oynadık. Umarım bu galibiyet bir başlangıç olur. Sakatlığıma gelince çok ciddi bir şey yok. Tedbir amaçlı çıkmak istedim. Doktorumuz kontrol etti. Sorun gözükmüyor” dedi.

Ertuğrul Ersoy "Galibiyet için gelmiştik"
 Adanaspor karşısında ilk golümüzü atan genç stoperimiz Ertuğrul Ersoy ise “Öncelikle yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun. İnşallah tüm futbolcular için kazasız belasız, sakatlıksız bir sezon olur. Adanaspor maçında hava şartları çok sıcaktı. Buraya galibiyet için gelmiştik. Zor olacağını biliyorduk. Analiz ettiğimiz kadar eksiklerine çalışmıştık. Güzel bir maç oldu. Umarım kendi taraftarımızı artık mutlu etmeyi başarırız. Adanaspor’a da bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi