Bursaspor'un yıldız oyuncusu Batalla, dünkü maçla birlikte yeşil beyazlı formayı en fazla giyen yabancı futbolcusu olan Ivko Gançev'i yakaladı. Bursaspor formasıyla 192. maçına çıkan Batalla, bu unvanını golle süsledi.

Ligde sıkıntılı günler geçiren ve tribüne taraftar çekmek için bilet fiyatlarını 3 TL'ye kadar indiren Gaziantep'e dünkü maçta da beklentinin altında tribün desteği vardı. 5 TL'ye satılan maraton tribünde yaklaşık 1 bin taraftar yerini alırken, 3 liralık kale arkaları biletleri ise kulübün elinde kaldı. Kale arkalarında seyirci yok denecek kadar azdı. 

Taraftar hiç susmadı
Uzun bir kara yolcuğunun ardından Kamil Ocak Stadı'ndaki yerini alan yaklaşık bin Bursaspor taraftarı, maç boyunca takımlarını destekledi. Yeşil beyaz sevdalıları, alınan skora üzüldü.

Kamyonlu koruma!
Gaziantep-Bursaspor maçı için üst düzey güvenlik önlemi vardı. Kamil Ocak Stadı'nın çevresi maçtan 4 saat önce Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait sulama kamyonlarıyla trafiğe kapatılırken, yaklaşık bin polis de maç için teyyakkuzdaydı.

Karşılaşmaya gelen taraftarlar didik didik aranırken, herhangi bir olaya yaşanmaması için emniyet güçleri olağanüstü önlemleri vardı. Bursasporlu taraftarlar da karşılaşmadan 2.5 saat önce stada getirilerek tribüne alındı.

Editör: Haber Merkezi