Ligin ilk yarısında Adana Demirspor formasıyla iyi bir dönem geçiren fakat maddi anlamda sıkıntı yaşayan tecrübeli futbolcunun yeni takımı birkaç gün içersinde belli olacak. Bursaspor formasıyla geçirdiği günleri her zaman hatırladığını belirten Ozan, özeleştiri yaparak kendi hatalarından da bahsetti. Şimdi söz Timsah'ın eski yıldızı Ozan İpek'te.

Konuşursam!..
"Bursaspor'da büyük başarılar elde ettik. İlk kadro dışı kaldığımda çok sıkıntılı günler geçirdim. Ondan sonra ilk kampta çapraz bağlarımın kopmasıyla uzak kaldım. Aslında iyi döndüm, hatta lig sonu bir gol de attım. Ancak yeni sezonda Şenol Hoca geldi. Onun sistemine uymadım. Çok açık ve doğrucu bir adam. Açık açık söyledi bana. Bir sonraki sezon yine başlangıç yapacaktım. Birçok teklif vardı ancak kalmak istedim. Ertuğrul Sağlam geldi ve aramızdaki şeylerden ötürü kadro dışı bırakıldım. Son gün ayrılmaya karar verdim. Kırgınlıklarım var. Aslında anlatılacak çok şey var ama anlatılmıyor."

Kıymetini bilin
"Son dönemlerde benim de hatalarım oldu. O dönemki başkan ve hocanın da hataları vardı. Bursaspor Kulübü çok büyük bir camia. Son 10 yılda inanılmaz bir gelişim sağladı. Önceden bizim için 5. büyük diyorlardı ancak ağız bükerek. Şu an öyle değil. Bursaspor dışarıdan büyük olduğunu herkese hissettiriyor. O formayı giymek herkese nasip olan birşey değil. O formayı giymek zor olmalı. Hakkını veremeyenler gitmeli. Şuan forması giyenlere söyleyeceğim tek şey; Bursaspor'un kıymetini bilsinler. Dışarıya gittiğiniz vakit bunları daha iyi anlıyorsunuz."

Oyunun gelişmesi lazım
Ozan, "Bursaspor ligin ilk yarısını iyi biryerde bitirdi. Durum şu an güzel ama oyun olarak eleştiriler var. Ama iyi oyun da çözülürse güzel şeyler olacak gibi duruyor. Bu sezon ayrıca ilk çıkışla şampiyonluğa oynanabilirdi. Hala olabilir bence ama oyunun gelişmesi lazım" dedi.

Eskiler takımda olmalı
Ozan İpek, şampiyonluk dönemindeki Pablo Martin Batalla ve Sercan Yıldırım'ın kadroda olduğunu ifade ederek, “Pablo ile çok iyi anlaşıyordum. Onunla oynamak müthiş bir zevkti. Sercan da benim yaşadığım şeyleri yaşadı. Geçen sezon iyiydi. Bu sezon da çabalıyor. Ama o değişik bir çocuk. Hemen demoralize olabiliyor. Umurım çok daha iyi olur. Onlara tek söyleyeceğim orada kalsınlar. Zaten eskilerin olması çok iyi. Onların orada olsunlar ki büyüklüğü ve başarıları anlatsınlar” dedi.

Görüştük ama olmadı
Deneyimli oyuncu sezon başı Bursaspor ile görüştüğünü ancak transferinin gerçekleşmediğini ifade ederek, “Sezon başı görüştük, olmadı. Çok sıcak bakmadılar, ben de kalktım ve gittim. İnşallah çok iyi oyuncular alırlar kanatlara. Çünkü bu kulüp çok büyük bir kulüp. Bursaspor'a ligin ikinci yarısında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Futbolu Bursa'da bırakacağım
Ozan İpek, yeşil beyazlı formayla geçirdiği günleri unutmayacağını belirterek, “Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra da Antalyaspor ile yine sorunlar yaşamıştım. Bunlar oluyor futbolda. Ben Bursa'da 7 yıl geçirdim. Bursaspor benim kulübüm. Bursa benim şehrim. Çok büyük başarılar elde ettik. Hiç bir zaman Bursaspor'dan ayrılmak istemedim. Her zaman futbolu Bursaspor'da bırakmak istiyordum. Bazen olmuyor. Çok özlüyorum. Sık sık Bursa'ya geliyorum zaten. Bütün arkadaşlarım Bursa'da yaşıyor. Şu an halen hedefim yine bir gün o formayı giymek ve futbolu Bursaspor'da bırakmak. Zaten bunu herkes biliyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi