Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın, yönetimin gerçekten zor bir görev üstlendiğini belirterek, "Şehrin bütün katmanlarıyla bu mücadelede sizin yanınızda olması gerekir. Biz de Merkez Osmangazi İlçesi muhtarları olarak size her konuda yardıma hazırız" dedi.

Ziyaret sırasında ayrıca "Adını Formaya Yazdır" kampanyasına Osmangazi Muhtarlar Derneği'nin ismini formaya yazdırarak destek olan Kemerçeşme, Yenikent, Armutköy, Aktarhüssam, Alaşar, Mollagürani, Maksem ve Şehreküstü Muhtarları, bugün Bursa'daki bütün muhtarları harekete geçirecek bir kampanyanın da startını vermek istediklerini belirterek şu açıklamayı yaptılar: "Bursaspor hepimizin ve sivil toplum örgütleri de dahil herkes bu taşın altına elini koyarsa, olağanüstü bir sinerji yaratabiliriz. Osmangazi'de 136, Bursa ili genelinde de bin 50 mahalle muhtarlığı var. Bütün mahalle muhtarlarına çağrı yapıyoruz. Gelin, mahallenizin ismini formaya yazdırın ve Bursaspor'a destek olun" dedi.
 
GÜNÜ YAKALAMAK İÇİN 155 - 160 MİLYON TL’YE İHTİYAÇ VAR
Başkan Ali Ay, Osmangazi Muhtarları Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında; "Biliyorsunuz biz dördüncü ayı bitirdik. Epey uğraş veriyoruz. Önemli olan ilk etapta herkesin bildiği gibi mali tabloyu düzeltmek. Bursaspor’u bankalardan kurtarmak. Bunun içinde gerekli her türlü çalışmayı yapıyoruz. Yeni kaynaklar bulmaya çalışıyoruz. Şuanda Bursaspor’un 155-160 Milyon TL’ye yakın paraya ihtiyacı var ki günü yakalayalım. Borcu bitirelim değil. Hep beraber uğraş vereceğiz. Taraftarımız bir kere stadyumu doldurması Betticket lazım. Loca ve kapı isimlerinin satılması lazım. Eğer bunlar olursa ilk önce Bursaspor bankalardan kurtarılmış olacak. Haziran ayı sonunda faiz parası 3.5-4 milyon TL ödenecek. Arkadaşlar küçülme diyorlar. Hayır, ben ekonomik büyüme diyorum. Bunun içinde uğraş veriyoruz. Kısa vadeli borçlarımız olmamış olsa belki biraz daha rahat edilebilirdi. Hep beraber çalışacağız. Eğer bankaları bitirirsek Bursa’nın çok fazla problemi kalmaz. Kendi fabrikamdan en fazla 2-3 saat kalabiliyorum. Çünkü hep aklım burada. Burasını biran önce düzeltmek istiyoruz. Biraz zor gidiyor ama ben ümitliyim. Bu zorluğu da aşacağız inşallah" dedi.

PAHALI TRANSFERE KARŞIYIM
Pahalı futbolcu transferine kesinlikle karşı olduğunu belirten Başkan Ali Ay, "Burada en fazla dikkat ettiğimiz şey fayda maliyet konusu. Hem maliyetli hem de faydasız olduğu takdirde zarar gören Bursaspor oluyor. Pahalı transfere kesinlikle karşıyım. Transfere herhalde ligler bittikten sonra başlayacağız. Eğer altyapıya önem verirsek Bursaspor’un mali tablosunu da düzeltmiş olacağız. Bunu için de uğraş veriyoruz. Adnan Örnek  hocamızı iyi olacağını düşünerek getirdik. Onun da tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz" dedi.
Editör: Haber Merkezi