Bordo-beyazlı ekip Bugsaşspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan Özdemir, şunları söyledi.

Lig geçen hafta itibariyle başladı. İlk maçımızı deplasmanda Menemen gibi güçlü bir takımla oynadık. Alınan sonuç bizi memnun etti. Etmedi değil. Bu haftalara için sıralama turları diyelim. Bu 3-4 hafta gerçekten bir takım sürprizlere açık bir lig olabilir bu 2.Lig. Bu hafta Bugsaş takımı ile oynayacağız. Hazırlık döneminde çok iyi sonuçlar alan bir ekip. Fakat lige de kötü bir başlangıç yaptılar.

Ama kötü başlangıç yapmaları bizim bu maça aynı şekilde gelmemeleri anlamını taşımıyor. Daha konsantre olup, daha zorlu bir maça geleceklerini biliyorlar. Onun için bizim işimizde kolay değil. Özellikle içeride oynadığımız maçların baskısı, heyecanı, stresi kolay olmayacak diye düşünüyorum. Zaten ligde oynadığımız hiç bir maç bizim için kolay olmayacak. Çünkü kendimize bir hedef koyduk. Bu hedefin peşinden koşuyoruz. Bunu hep söylüyorum. Bir takım zorlukları olacaktır. İçeride oynadığımız maçları gönül kazanmaktan yana.

Bunu gerçekleştirmek içinde hafta başından beri çalışıyoruz. Gayet çalışmalar iyi gidiyor. 1-2 sakatlık ve hastalık açıkçası bizi üzüyor. Ömürcan sakat, Mahmut ufak bir operasyon geçirdi. Hasan ise grip. Ömürcan zor ama diğer arkadaşlar inşallah maç gününe kadar hazır olurlar. Ama olmasa da yine onların yerine oynayacak arkadaşlarımızda bizim için bir değer taşıyorlar. İnşallah kazasız bir hafta geçiririz diye düşünüyorum. Taraftarın önüne ilk defa çıkmak ayrı bir heyecan. Sezon başından beri lig anlamında taraftarla ilk kez buluşacağız.

Taraftarın gücü bizim için her zaman önemli. O gücü biz yanımızda görürsek, o sinerjiyi oluşturabilirsek, sonuca da yansıtabilirsek açıkçası memnun oluruz. Biz takım olarak sahada iyi bir futbol ortaya koymak istiyoruz. Seyirciyi de buna ortak etmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız.
Editör: Haber Merkezi