İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Osman Özdemir, şunları söyledi "Çalışmaların ilk etabını İnegöl'de yaptık. 2. Etabı Bolu çalışmalarıyla bitirmiş olduk. Tabi bu adı üstünde bir hazırlık dönemi. İnegölspor şunu biliyoruz ki Türk futbolunda belli bir yere sahip, marka olan bir takım. Bizde bu markaya uygun bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla yapılan yeni transferler var.

Geçen yıldan iskeleti olmayan bir kadro. Yepyeni bir kadro. Tabiî ki bizde düşüncelere uygun takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bu hazırlık dönemi bizim açımızdan gayet güzel geçti. Sezon başı itibariyle yönetim olsun şehir olsun oyuncular olsun biz teknik kadro olsun bir hedef koyduk. Bu hedef bir üst lige çıkabilmek. Böyle bir hayalimiz var açıkçası. Bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz.

Ama bu hayal sadece oyuncular ve teknik kadro ile olacak bir şey değil. Tüm şehrin bu işi sahiplenmesi lazım. Tek yürek olması lazım. Yönetim aynı şekilde, personel aynı şekilde, basınımız aynı şekilde. Eğer biz bu hedeflerimizi ne kadar çok iliklerimizde hissedersek o kadar o hedefe yakın oluruz diye düşünüyorum. Şuana kadar yapılan transferler var. Bu hazırlık döneminde oynadığımız hazırlık maçları var. Alınan neticeler var. Tabiî ki herkesin kafasında şöyle bir soru işareti oluşmuş olabilir. Hazırlık maçlarındaki neticeler. Ama ben bunu hiç bir zaman ölçü olarak kabul etmiyorum.

Zaten yeni yapılanan bir kadro. Yeni yapılanan bir kadronun oyuncularının bir araya gelmesi ve bunu biran önce sonuca yansıtması çok kolay bir iş değil. Biz bu süreci yaşıyoruz.  Ama bundan sonraki dönemde ne kadar biz içerimizde bu sinerjiyi oluşturabilirsek, o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum. Herkesin sabırlı olması lazım. Kafamızda bir hedef var. Bu hedefe ulaşabilmek içinde tek yürek olmamız gerekiyor."
Editör: Haber Merkezi