Osman Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ligin ilk haftalarında maalesef bazı sürpriz neticeler olabilirdi. Bugün öyle bir neticeyle karşı karşıya kalabilirdik ama lehte ve aleyhte de olabilirdi. İki takım içinde aynı şeyleri söyleyebilirim. Çok erken bir gol yedik. Büyük bir hata yaparak golü yedik. Fakat golden sonra oyun tamamen bizim kontrolümüze geçti.

Kaçırdığımız 1-2 tane de gol pozisyonu var. İlk yarının sonlarına doğru da kazanılan bir gol bize maçı geri döndürdü açıkçası. Ama bu maçta şu ortaya çıktı: İlk yarının ilk son 20-25 dakikası ve ikinci 45 dakikanın büyük bir bölümü İnegölspor takımı fizik gücünü ortaya koydu. İyi futbol oynadı iyi mücadele etti. Pozisyon yarattı baskı kurdu. Eğer deplasmanda bu gücü ortaya koyuyorsa ve böyle bu grubun önemli takımlarından birine karşı böyle futbol oynayabiliyorsa, ilerdeki maçların daha iyi olacağını daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Biz yola çıkarken bir hedef koyduk. Bu hedefi biz beynimize kazıdık. Bu hedefin peşinde sonuna kadar da gideceğiz. Ama tabiî ki lig maratonunda bir takım aşağı yukarı grafikler çizebiliriz. Bu futbol oyununda her zaman var. Eğer ki o tür zorluklar yaşadığımızda taraftar gücü yanımızda olursa, o güçlüğü de aşar bu ligin en iddialı takımlarından birisi oluruz. Menemen'de bizim gibi bu ligde iddiası olan bir takım.

Onların evinde oynadığımız bir maç İnegölspor takımı bugün sahada teslim olmadı. İlk 20 dakikadan sonra tamamen oyuna ağırlığını koydu. Alınan beraberlik kar gibi gözüküyor ama bence penaltıyı bir kenara bırakırsak, galibiyeti kaçırdık diyebilirim. Şu başlangıçtaki fizik gücümüz, kondisyonumuz, oyun anlayışımız beni açıkçası memnun etti." dedi.
Editör: Haber Merkezi