Hatta eşe dosta takılıyor, espri yapıyor. Geçen hafta alınan galibiyetin vermiş olduğu ruh ve heyecanı bu haftaya taşımak, taraftarla bütünleşerek ev sahibi olmanın üstünlüğünü kullanmak ve üç puanı almak çok önemliydi.

Rakip Erzurumspor’un çok tehlikeli atakları olmasına rağmen gol atamamaları aslında maçın gerçeğiydi. Maçtaki üç golün üçünü de biz attık. Demem o ki rakip umutlandıysa bunun önünü açan da bizdik. Ancak istekli oyuncuların ortaya koyduğu katkı sayesinde sonucu lehimize çevirdik.

Dünyaca ünlü isimlerden yahut bonservis bedelleri yüksek oyunculardan kurulu bir takımımız olmayabilir; biz bu şekilde yüreğiyle oynayan, özellikle altyapıdan gelen oyuncuların şans bulduğu bir takım izlemekten mutluyuz ve arkadaşları tebrik ederiz.

Siz böyle oynadıkça bu şehir arkanızda durur.

Gerek Sahada Gerek Tribünde Kaptan gemisinin başındaydı.

Sahada değilsem tribündeyim dedi adeta bu hafta. Ertuğrul’u daha maç başlamadan kale arkasında, taraftarların ortasında gördük. Gördüğümüz esasında daha fazlasıydı.

Bir kulüpte oynuyor olmak ile Bursaspor’da oynuyor olmanın farkını gösterdi kaptan. Çünkü biz, yeşille beyaza sevdalı yürekleriz.

Sınıf Öğretmeni Metin YÜKSEK

İyi bir sınıf öğretmeni bir çocuğun başına gelebilecek en güzel şeydir, derler. Bu öğrencilerin başına da Metin YÜKSEK gelmiş. Öğrencilerine matematik ve Türkçe öğretirken onları sosyal hayatın içerisine katabilmiş bir öğretmen. Öğrencilerine şehir kültürünü aşılamayı başarmış, özgüvenlerini geliştirmiş değerli bir öğretmen. Gerçekleştirdiği organizasyon ile öğrencilerine Bursaspor armalı kıyafetler armağan eden Metin öğretmenin çektiği izlenceyi hafta içinde seyretmiştik.

Bu kıyafetlerin alınmasında destek olan, isimleri kulağımıza gelen futbolcu arkadaşlara, öğrencilerin Bursaspor tezahüratları ettiği izlenceyi statta yayımlayan  görevlilere ve en önemlisi onları yetiştiren Metin YÜKSEK’e teşekkür ederiz.

İrem ALTINDAĞ

Editör: Haber Merkezi