İlk olarak Galatasaray - Bursaspor maçını değerlendiren Ömer Erdoğan, Paul Le Guen ve Pablo Batalla'yla ilgili önemli tespitler yaptı.

Ömer Erdoğan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Bursaspor için zor maç!

Bursapor açısından Galatasaray maçı çok önemli. Kötü bir gidişat var. Açıkçası Bursaspor iyi bir oyun sergileyemiyor. Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında olması ve karşılaşmanın İstanbul'da olması Bursaspor açısından zor maç olacak. Bursaspor devre arasında Sow'u transfer etti. Gol yollarında ciddi sıkıntıları var. Sow'un sağlık sorunlarından dolayı tam olarak faydası olmadı.

Batalla ve Paul Le Guen yorumu!

İlk yarıda takımda sistem vardı. Ertuğrul sakatlandıktan sonra savunma adına kötü oldu. Batalla sakatlandı. Bursaspor hu dönemde hücum yollarında yetersiz kaldı. Ama oyunu sadece bir futbolcuya yüklemek doğru değil. Daima ikinci bir futbolcunuzun olması gerek. En büyük sıkıntı devre arasında yapılan transferler. Ama devre arası aldığınız oyuncular çok iyi olmuyor. Sonuçta kimse iyi oyuncusunu vermek istemez. Akhisar mağlubiyeti Malatyaspor karşısında galip gelinememesi takımın moralini bozdu. Hoca bazen her şeyi kontrol edemiyor. Takımdaşlık dağılınca sıkıntılar yaşamaya başlıyorsunuz. Fatura kesilen ilk isim daima hoca oluyor.  Paul Le Guen oyuncuları her zaman koruyor. Hiçbir zaman suçlamıyor. İsim vermek istemiyorum ama her kötü gidişatta oyuncularını suçlayan hocalarımız da vardı.

Bursaspor'un takım kadrosu yabana atılacak kadro değil!

Bursaspor'un ligi rahat şekilde bitireceğine inanıyorum. Takım kadrosu çok yabana atılacak bir kadro değil. Yarın İnşallah iyi bir sonuç alırlar.

Ömer Erdoğan'ın hedefleri?

İyi teklif gelirse değerlendirip devam etmek istiyorum. Sağ olsun Ertuğrul Hoca futbolu bıraktıktan sonra yardımcı hoca olarak yanına aldı. Ama ben birinci hoca olarak devam etmek istiyorum. Yurt dışında da staj yapıyorum. Chelsea' de Hertha Berlin'de staj yaptım . Benim bir karakterim var. Sadece iş yapmak için iş yapmak ve başarılı olmak istiyorum.

Ajansspor

Editör: Haber Merkezi