Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu'nda karşılacağı Olympique Lyon maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdürürken, rakibi Lyon ise kendi evinde konuk ettiği Lorient'e 4-1 mağlup oldu. Peki Beşiktaş -Lyon maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lyon kimdir?

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu ilk maçında Beşiktaş, Olmpique Lyon ile karşılaşıyor. Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u deplasmanda 4-3 yenerek liderliğini sürdüren siyah beyazlılarda gözler UEFA Avrupa Ligi'ndeki Olympique Lyon maçına çevrildi.

LYON BEŞİKTAŞ MAÇI "ÇOK YÜKSEK RİSK"

UEFA, Lyon Beşiktaş maçını "çok yüksek riskli" maç statüsüne aldı. Fransa'da emniyet güçleri alarma geçti. UEFA, karşılaşmayı güvenlik açısından dördüncü seviye olan "çok yüksek riskli maç" statüsüne aldı. Fransa'da bir futbol maçı için en yüksek seviye olan dördüncü derece, Fransız yargısında maçın halk için bir risk taşıdığı anlamına geliyor.

MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Lyon Stadı’nda 13 Nisan Perşembe günü saat 22.05’te oynanacak mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'TA LYON MESAİSİ BAŞLADI

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda son lig maçında görev alan oyuncuların salonda yenilenme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer oyuncuların önce salonda kuvvet çalışması yaptığı, daha sonra sahada pas ile değişmeli olarak minik kale maç oynadığı kaydedildi. Antrenmanın yarım sahada yapılan çift kale maçla tamamlandığı ifade edildi. Siyah-beyazlı takımın altyapısında yer alan oyuncuların da antrenmanı izlediği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi