Bursaspor deplasmanda karşılaştığı Atiker Konyaspor’a 2-0 mağlup olarak 32 puanda kaldı. Teknik Direktör Mutlu Topçu, karşılaşma sonrasında ikinci yarıda 3 tane önemli pozisyon bulduklarını söylerken; "Bu sahada Konyaspor'a karşı böyle pozisyon bulan takım var mı" diye konuştu.

Mutlu Topçu basın toplantısında şunları söyledi; "Atiker Konyaspor ligimizin oyun disiplinine sahip iyi ekiplerden birisi. Biz de Milli maç arasındaki bu hazırlık dönemini iyi geçirdiğimiz kanaatindeydik. Oyuna şansız şekilde başladık ama devamlı gol arayan, kenarlardan yapılacak ortalarla neticeye gidecek takım hüviyetimiz vardı. İkinci yarıda pozisyonları bulduk. Üç tane yüzde yüz gol pozisyonumuz oldu. Bilmiyorum Konyaspor karşısında bu kadar net gol pozisyonu bulabilen takım var mı?

Futbolun gerçeği bu. Sayısız orta yapmanız, 11 tane korner atmanız bir şey ifade ediyor mu? Herkes tabelaya bakıyor. Tabelada 2-0 mağlubuz. Bu oyun anlayışını iç saha maçlarımıza da yansıtabilirsek Karabükspor maçına pozitif yansıyacağınıdüşünüyorum. Bugün yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik şuanda farklı şeyleri konuşuyor olabilirdik. Biz olayın olumlu tarafına bakıyoruz. Disiplin anlamında çok iyi bir takıma karşı oynadık. Özellikle defansif anlamda iyiler. Bugün biz denedik. Daha fazla şut atabilirdik. Olabildiğince sakin oynamaya çalıştık. Bu ortaları isabetli hale getireceğiz. Hakemin performansıyla alakalı çok konuşmak istemiyorum. Neticeye etki edecek bir yanlışını ben görmedim" dedi.

Editör: Haber Merkezi