Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu’nun Pablo Martin Batalla ile yaptığı açıklama ile ilgili soruya yanıt veren Mutlu Topçu şunları söyledi.

"Onun muhattabı aslında ben değilim ama bana gelen kısmını söyleyeyim. Benim olduğum yerde kimse bana takımda bunlar oynayacak diye liste veremez. Liste verirse ben orda yokum, bu böyledir ve böylede devam edecektir. Dolayısıyla herkes kendi işini yapıcak. Bunun hiç bir şekilde doğru olduğunu söylemiyorum, doğruda olmaz. Bu spekülasyondur, hoş değildir bence bunun yanıtını verecek şahıs bellidir."

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mutlu Topçu, "İki tarafta penaltıları atamadılar. Harun antrenmanlarda iyi çalışıyor. Penaltı kurtarmak gerçekten çok zordur. Ancak kurtarılan penaltı sonrası yediğimiz gole bakmak lazım. Futbolcularıma çıkın oynayın mücadele edin tepkiler bana gelsin dedim. Stancu, Kasımpaşa maçında kaburgasına darbe almış 2 gün öncesine kadar sorun yoktu. Antrenmanda nüksetti. Ağrı devam etti deyince bugün risk edemedik" dedi.

Editör: Haber Merkezi