Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mutlu Topçu kısa bir değerlendirmede bulundu ve şunları söyledi "Bütün camiamıza hayırlı olsun. Futbolcu arkadaşlarımız ile antrenman öncesinde içeride güzel bir toplantı yaptık. Onlara küçük hatırlatmalarda bulunduk. Şehrin beklentisini tekrar dile getirdik. Önümüzde güzel bir maç var. Tekrar çıkış maçı. Benim için avantaj olarak görüyorum ben. Hem benim için hem de futbolcu kardeşlerimiz için iyi bir başlangıç olsun.

Tekrar çıkış maçı olarak nitelendiriyorum. Futbolcularımızdan beklentilerim çok fazla. Bu arkadaşlarımız 27 puanı canla, başla topladılar. İkinci yarı alınan kötü sonuçlar onların kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez. Evet bir motivasyon bozukluğu var. Bu arkadaşlarımıza tekrar bu özgüveni kazandırmamız lazım. Daha önce de belirttiğim gibi futbolcu arkadaşlarımızın bireysel anlamda performansını yükselteceğiz.

Rakibi kendi sahamızda çok fazla karşılamak istemiyoruz. Bunun çalışmasını yapacağız. Fenerbahçe maçı için de böyle bir anlayış içinde olacağız. Kaptırdığımız toplarda baskıyı ön planda tutup, eksik yönlerimizi tamamlayacağız, kanat organizasyonlarına daha fazla önem göstereceğiz. Bunlar söylemde basit. Önemli olan bunları gerçekleştirmek. Çok iyi şekilde arkadaşlarımız ile çalışıp, en kısa zamanda sonuçlara yansıtmak istiyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi