Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 4-1 mağlup etmeyi başaran Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er şöyle konuştu.

Er "Çok mutluyuz. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Olmazsa olmazımız kazanmaktı. Oyuncularımızın üzerinde gerginlik vardı. Çünkü uzun süren bir seriden sonra çıkış yakalamamız gerekiyordu. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarımız gayret gösterdi. Bu maçtan çıkartacağımız da çok ders var. Belki 3 farklı kazandık ama dersler çıkarmalıyız. Kalan maçlarda sıkıntı yaratacak konular var.

Konyaspor maçı önemli. Pazartesi günü oynanacak. Uzun süre var. Kendi saha ve seyircimiz önünde daha iyi oynayacağız. Taraftarımızla birlikte çok farklı bir havaya gireriz.

Ben oyuncularımız kalitesine çok güveniyorum. Ellerinden geleni her şeyi yapacaklarını biliyorum. Hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Ayağa kalktık, şimdi koşmaz zamanı.

Her maçın farklı bir şifresi var. Geçen sene Trabzonspor maçı farklıydı, Göztepe farklıydı bugünkü maç çok farklıydı. Duygu ve düşünceyle kazanacağına inanıyorsan kazanıyorsun. Gerginlikten dolayı oyun kalitemiz düşüktü. Çünkü sonuç çok önemliydi. Bundan sonra daha sağlıklı oynayacağız.

Asla maçı bırakmamalıyız. Biz büyük camiayız. Oyuncularımızla beraber bu sinerjiyi sahaya yansıtmak zorundayız." dedi.

Editör: Haber Merkezi