12 Şubat 2019 Salı 13:33
Mohamed Abarhoun'dan Bursaspor maçıyla ilgili iddialı açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Bursaspor, Timsah arena'da Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Yeşil-Beyazlılar bu maçın hazırlıklarına Özlüce Tesislerinde devam ederken, konuk ekipten Mohamed Abarhoun "Bursaspor maçını kesinlikle kazanmak istiyoruz" diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

Mohamed Abarhoun açıklamasında "Bursaspor maçına odaklanmış durumdayız. Bursa'ya kazanmak için gidiyoruz, beraberlik veya başka bir düşüncemiz yok. Sadece 3 puanı hedefliyoruz" dedi.

Rizespor taraflarlarına teşekkür eden Mohamed Abarhoun çok iyi motive olduklarını belirterek, ligin kalan maçlarında da iyi sonuçlar alacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.