Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde MKE Ankaragücü 2-1'lik skorla Tuzlaspor'u mağlupe derek, liderliğini sürdürdü. En yakında takipçisi Gümüşhanespor'un kendi sahasında ağırladığı Niğde Belediyespor ile 0-0 berabere kalmasıyla aradaki puan farkını 4'e çıkaran Ankaragücü'nde şampiyonluk sesleri daha da yüksek çıkmaya başladı.

83. dakikada Ankaragücü'de kaleci Korcan'nın büyük hatası ile Tuncay Fındıkçı'nın şutu az farkla çizgiyi geçti ve Tuzlaspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Bu golden 2 dakika sonra Ankaragücü Enes Kubat ile 85. dakikada eşitliği yakalayan golü buldu. Maçın uzatma dakikalarında Kenan Özer'in şutu ağlara gitti ve durumu 2-1'e taşıdı.

Sampiyonluk yarışında Ankaragücü çok önemli 3 puanı 2-1'lik skorla aldı.

Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakemler: Çağatay Şahan, Baran Eraslan, Gökhan Memişoğlu

MKE Ankaragücü: Korcan, Serkan, Cenk, Alihan, Emre Kara (Dk. 75 Hurşit), Muhammed, Emre Şahin (Dk. 60 Enes), Orhan (Dk. 46 Harun), Ömer, Kenan, Muharrem Ozan

Tuzlaspor: Bekir, İbrahim Ethem, Ferhat, Volkan, Bülent, Muharrem, Gökcan, Tuncay, Şahin (Dk. 75 Doğan), Sadık (Dk. 89 Melik), Kıvanç (Dk. 20 Onur)

Goller: Dk. 84 Tuncay (Tuzlaspor), Dk. 85 Enes, Dk. 90+2 Kenan (MKE Ankaragücü)
Sarı kartlar: Dk. 10 Kenan, Dk. 77 Serkan, Dk. 87 Alihan, Dk. 90+3 Ömer (MKE Ankaragücü), Dk. 14 Volkan, Dk. 77 Onur, Dk. 78 Doğan (Tuzlaspor)

Editör: Haber Merkezi