10 bin TL maç başına ücret ve 10 bin TL maaş ile Bursaspor'da top Koşturan 19 yaşındaki genç forvet Kubilay Kanatsızkuş, Emenike, Stancu, Fernandao, Rangelov, Abuoubakar, Webo, Suk, Muhammet Demir, N'Doye, Rucescu, Ghilas ve Podolski gibi isimlerden daha çok skora katkı yaptı. 

Bursaspor'un Türk futboluna sunduğu en son isim lig'de 4 golü bulunan Kubilay Kanatsızkuş oldu. Hamza hoca'nın ısrarla üzerinde durduğu genç forvet yavaş yavaş alıştığı Spor Toto Süper Lig'de ligin ilk yarısında rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Kendisine verilen şansı iyi değerlendiren ve şuan takımın ilk santraforu konumunda bulunan Kubilay, Spor Toto Süper Lig'in milyon Euro'luk golcülerini geride bıraktı.

Kubilay Kanatsızkuş

Trabzon'un forvetlerine bak!
Beşiktaş'ın yıllık 3.3 milyon Euro ödediği Abuoubakar'un ligde 3 golü bulunuyor. Trabzonspor'dan Suk ve Muhammed Demir rakip fileleri havalandıramazken, N'Doye  sadece 1 kez gol sevinci yaşayabildi.

Osmanlıspor'un forvetlerinden Webo 3,  Rucescu ise tek golle devreye girerken, Bursaspor'un transfer listesindeki isimlerden biri olan Gaziantepspor'lu Ghilas'ta 3 gol atabildi. Fenerbahçe'nin Rus ekibi Spartak Moskova'ya kiralık olarak gönderdiği Emenike 3, Gençlerbirliği'nin forveti Stancu'da sadece 2 golde kaldı.

Takdir edilmesi lazım
Bursaspor'la gol krallığı yaşayan Jose Fernandao ise son haftalarını sakatlıklarda geçirdiği sezonda 2 gol atabildi. Yine sakatlık sıkıntı yaşayan Lukas Podolski'de 3 kez gol sevinci yaşadı.

Ayrıca ligde Akhisar'dan Rodallega, Çaykur Rizespor'dan Kweuke, Başakşehir'den Mehmet Batdal, Karabükspor'dan Yatabare gibi forvetlerinde 4 golü bulunuyor. Bursaspor'da 10 bin TL maaş, 10 bin TL'de maç başı alan Kubilay'ın kendisinden kat ve kat fazla alan rakiplerinin önünde yer alması takdir edilecek türden. 

Editör: Haber Merkezi