Bursaspor'un, yeni transferlerinden Mikel Agu maç sonu yaptığı açıklamada "Çok mutluyum, benimde kendi sahamızdaki ilk maçımdı. Galibiyeti kazandık. İkinci yarı biraz strese girdik, zor zamanalar geçirdik. Ama bunun üstesinden gelmesini, taraftarın desteği ile bildik" dedi.

Bursaspor tribünleri ile ilgili düşüncelerinide dile getiren Agu "Taraftarlar muhteşemdi, bize bütün desteklerini verdiler. Taraftarla bizim sahada takım için, gerekirse ölebileceğimizi görmek istiyorlar. Onların isteklerini yerine getirmeliyiz, çünkü taraftarlar olmadan biz bir hiçiz. Gördüğüm şeylerden oldukça mutlu oldum ve taraftarın durumu güzel bir işaretti" dedi.

Takıma, şehre alışabildimi ve saha içerisinde kendisini rahat hissedebiliyormu sorusuna Mikel Agu "Portekiz'den ayrıldıktan sonra ben kararımı vermiş ve buna kendimi hazırlamıştım. Aynı zamanda  ilk kez takım değiştirmiyorum. Futbol böyledir, hiç bir zaman tek bir yerde kalmazsınız. Bursaspor'da arkadaşlarım çok iyi. Soyunma odasında müthiş bir atmosfer var. Her şey çok iyi ve buda benim çok daha iyi uyum sağlamamı sağladı" dedi.

Editör: Haber Merkezi