TECO Karacabey Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Bucapsor 1928 ile 0-0 berabere kaldı.

Maç sonu karşılaşmayı değerlendiren teknik direktör Mehmet Ak "Takımımızla 15 günlük bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu süreçte oyun planımıza ve nasıl oynamamız gerektiğine dair yoğun çalışmalar gerçekleştirdik. Devre arasındaki bu çalışma tempomuzu bugün oynadığımız karşılaşmada sahaya yansıtmayı başardık. Oyuncularımız çalışmalarımızı oyunun tamamında kusursuz bir şekilde uyguladılar. Hepsini tebrik ediyorum. İnanılmaz bir oyun disiplini ile sahada yer aldılar bugün.

Lider takıma karşı oynadık ama oynadığımız futbol ile bu ligin en iyi takımlarından biri olduğumuzu ve ligin sonuna kadar bu iddiamızı sürdüreceğimizi gösterdik. Bu karşılaşmayı kazanmayı amaçlıyorduk. Galibiyeti getirecek oyunu oynadık fakat sahadan bir puan ile ayrıldık. İki tane direkten dönen topumuz var, kaleci ile karşı karşıya kaldığımız pozisyonlar var. Rakibimize organize atak şansı vermedik. Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraftık. Oyunun belirli bölümlerinde topu rakibimize bıraktık ve yönlendirme yaparak kazandığımız toplarla etkili olmayı amaçladık.

Oyuncularımı göstermiş oldukları mücadele ve çalışmalarımızı sahaya yansıtma noktasındaki başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Santrforlarımızdan biri maçtan önce bir sakatlık yaşadı, kendisinden bugün faydalanamadık. Eksiklerimiz var, sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımız var. Tüm bunları hesaba kattığımızda önümüzdeki süreçte çok daha iyi bir noktaya doğru ilerleyeceğimizi söyleyebilirim. Bunun için çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdüreceğiz.

Salı günü Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile karşılaşacağız. Önce bu karşılaşmaya sonrasında ise hafta sonu ligde Uşakspor ile oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanarak taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Editör: Haber Merkezi